Aktuellt

Träningsläger!


Förra veckan avslutades med ett rejält träningsläger. Efter morgonens pumpklass tankade jag på med energi innan vi lämnade barnen till farmor och gav oss ut i skogen. 2×1 mil lugn skogslöpning stod på schemat och även om det gick lugnt till, rent hastighetsmässigt, så var det rätt svårt att hålla ner pulsen i en uppförsbacke som varade 2 kilometer!!! Per varv!

Det som fick mig att hålla humöret uppe var att maken kroknade en bit in på andra varvet och hördes som en flåsande och klampande älg, ständigt en halvmeter bakom. Sånt är bra för självförtroendet!

Här hade ju träningsläget med gott samvete kunnat sluta. Men så var det bara ett problem… jag hade inte hunnit öva på tisdagens afroklass. Så klockan 21.30, med många knäböj och kilometer i benen, var det dags att svänga loss. Ner med persiennerna, på med trummorna och swing it. Konstigt nog var det bara skönt att få mjuka upp de stela musklerna och en stel rygg. Det tyckte till och med maken som fick lov att vara försökskanin.

Idag blir det lugnare, bara lite afro ikväll. Men först jobb. Attans!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.