Aktuellt

Träning igår och idag

Spinningklassen blev lite annorlunda igår. Fotografen ville nämligen inte ha mig framme på podiet eftersom hon tyckte det blev en tråkig bild med bara vägg i bakgrunden. Så jag fick byta plats med en stackars deltagare och sätta mitt i högen. Och exakt hur lätt är det att instruera med deltagarna BAKOM ryggen? Dessutom heltänt i tak för att ljuset skulle bli rätt. Vi brukar ju ha det lite mörkt och cosy i vanliga fall. Jaja, det funkade i alla fall även om det var skönt när man fick vända tillbaka och se folket i ögonen. Eller hårbotten.

Efteråt blev det fotografering med stång, med hantlar, och i roddmaskin. Och så klart skulle jag alltid stanna i något mellanläge på bicepshantlarna så det blev DUKTIGT jobbigt efter ett tag. Tur att man inte kan se på bilden att armarna skakar…

Idag blir det mycket träning. Först pump efter frukost (varför drar jag alltid vinstlotten med morgonpass dagen efter fest?) Efter lunch har farmor lånat våra barn. Först tänkte vi gå på bio (det är en av sakerna man ALDRIG kan göra när man har barn nämligen…) men nääää, vi tänkte ta oss ut i skogen och springa långpass TILLSAMMANS istället. (En annan sak som inte händer när man har barn). Så romantiska är vi. Men träning är ju det bästa som finns!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.