Aktuellt

Schitzo!


Dom här ”skorna” gör mig schitzo. Kan inte bestämma mig för om jag skulle älska eller hata dem. Jag har nämligen lite fotfobi, avskyr att bli pillad mellan tårna, och sånna där strumpor med tår ger mig rysningar i hela kroppen.

Däremot älskar jag att vara barfota. Att dansa afro barfota är t ex det härligaste som finns. Att gå i sanden barfota, eller på en gräsmatta utan stenar (inte vår!).

De här skorna ska simulera barfota. Känslan är barfota men man slipper vassa stenar och glasbitar. Ska visst vara en mirakelkur för löpningen dessutom. Att lära sig stabilisera själv och inte förlita sig på löpskornas teknologi och finesser. Lite back to basic liksom. Flummigt men ganska skönt. I tanken. Sen var det det där med tårna….

Får se om jag vågar mig på ett par. De är ju dessutom mer än lovligt komiska i sitt utseende och inget man kanske springer på gågatan med…

Någon som provat???

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.