Aktuellt

Roliga saker to come

Här framöver händer roliga grejer minsann. Nästa tisdag instruerar jag mitt livs första afro-pass. Vår ordinare afro-star är i Thailand och i brist på bättre ska jag alltså rycka in på afron. Jag blir nervös bara jag tänker på det. Länge sen man hade fjärilar i magen inför ett pass. Ja det var väl typ juli 98 när jag för första gången äntrade aerobicsscenen. Och sedan när jag för första gången instruerade från en spinningscykel… i övrigt nada. Men nu…iiiiih. Fantastiskt pirrigt men kul!

Innan dess ska jag dessutom bli fotograferad till ett reportage i Ica Kuriren. Av en riktig fotograf. Hihi, nu måste jag nog snoffsa till mig lite extra. Och hoppa in i solariet (fast nää…jag vill inte ha rynkor!). Och shoppa nya träningskläder… shit vilken bra ursäkt!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.