Aktuellt

Roliga saker to come

Här framöver händer roliga grejer minsann. Nästa tisdag instruerar jag mitt livs första afro-pass. Vår ordinare afro-star är i Thailand och i brist på bättre ska jag alltså rycka in på afron. Jag blir nervös bara jag tänker på det. Länge sen man hade fjärilar i magen inför ett pass. Ja det var väl typ juli 98 när jag för första gången äntrade aerobicsscenen. Och sedan när jag för första gången instruerade från en spinningscykel… i övrigt nada. Men nu…iiiiih. Fantastiskt pirrigt men kul!

Innan dess ska jag dessutom bli fotograferad till ett reportage i Ica Kuriren. Av en riktig fotograf. Hihi, nu måste jag nog snoffsa till mig lite extra. Och hoppa in i solariet (fast nää…jag vill inte ha rynkor!). Och shoppa nya träningskläder… shit vilken bra ursäkt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.