Aktuellt

Nu kör vi!

Ikväll är det äntligen dags för min lilla kostkurs som jag ska köra nere på gymmet. Det blir tre föreläsningar à 1,5 timme där vi går igenom lite grundläggande näringlära samt tips på hur man bör äta för att må bättre, orka mer, få resultat av sin träning, nå önskad vikt etc etc. Idag kommer jag att prata kolhydrater och GI. Kolhydrater är ju det näringsämne som har varit mest i ropet nu en tid och jag kan tänka mig att folk har frågor. Vågar man äta bröd???

Många går omkring med ett konstant sötsug och vi ska försöka bena ut varför, och vad man kan göra för att förhindra detta så man slipper falla för alla frestelser. Detta och mycket mycket mer, på ett gym nära (??) dig ikväll.

Ser jättemycket framemot föreläsningen, det ska verkligen bli kul att förmedla min kunskap och förhoppningsvis ge några aha-upplevelser till deltagarna.

Tyvärr krockar föreläsningen med mitt intervallspinning. Min alldeles egen bebis som jag idag måste vicka bort. Och det kryper lite extra i mina spinningben just därför. Älskar att få köra järnet och ta ut det där sista, älskar att se mina deltagare ta i för kung och fosterland. Det blir grym abstinens den här veckan och jag får försöka fylla den med annan träning av samma kaliber. Idag blir det dock lugnt och fint. Springer 14 km hem från jobb och hoppas det soliga härliga vädret (jajamensan!) håller i sig!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.