Aktuellt

Morgon-spring

Efter två dagar på resande fot, kändes det bra att dra igång veckan med träning. Eftersom det blivit lite si och så med löpningen den senaste tiden bestämde jag mig för att starta veckan med springskorna på.

Strax innan sju gav jag mig ut på en 11 km runda. Det var ett tag sen jag sprang på morgonen nu och jag märkte verkligen skillnad på ljuset. Sist jag sprang var det mörkt den här tiden, men nu sken solen och fåglarna kvittrade. Tillsammans med de nyutslagna buskarna blev det en riktig härlig vårtur på morgonkvisten.

Sprang rätt lugnt överlag men rejsade 2 varv på en 1.25 km slinga i skogen (vi har inte så stora skogar i Skåne…). La in ett varv återhämtning mellan spurterna. Jobbigt men skönt!

Hemma igen väntade gröt och morgonmacka, dusch och sen snabbt iväg till jobbet. Som alldeles för ofta blev stretchen nedprioriterad och glömd. AAAh, jag måste skärpa mig på den punkten!

Tränar ni något idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.