Aktuellt

Min påsk

Nu börjar påsken lida mot sitt slut och som vanligt känns det extra tufft att börja jobba efter en längre ledighet.

Jag drog igång påsken med en 21 km löprunda hem från jobbet. Det höll på kosta mig en hjärtattack. Någonstans mitt på vägen kom tre GÄSS gående emot mig. Och det var inga små saker, säkerligen 1,20 höga. När jag sprungit förbi dem och kastade en blick över axeln såg jag att alla tre kom rusande efter mig! Med hjärtat i halsgropen la jag in en extra växel men de hängde på. När första uppförsbacken kom hade de ingen chans – de måste ha missat sin backträning i vinter!

Långfredag blev vilodag, och på lördag petade jag in en 11 kilometers löprunda. Jag blev positivt överraskad att benen var så pigga trots halvmaran två dagar innan. Känns bra för självförtroendet.

Igår söndag vaknade vi hemma hos svärföräldrarna, med möjlighet till lite barnvaktshjälp. Vi tog tillfället i akt och tog en riktigt lång promenad i solskenet. 3 timmar blev det, plus en lunchpaus i Skanör. Jättehärligt!


Idag skiner åter solen och jag funderar på att pumpa cykeln för årets första runda! Långrundan i lördags blev nämligen inställd pga snö och isiga vägar.

Som sagt, det är härligt att vara ledig!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.