Aktuellt

Lunch!


Ni som följt mig ett tag vet att jag är extremt kräsen när det gäller lunchmat och allra helst äter gårdagens rester direkt ur min röda fina matlåda.

Lunchrestauranger må vara trevligt men för det mesta är det antingen för lite mat eller fel sorts mat, undantaget då Kalori i Stockholm där jag alltid blir nöjd! Här i Skåneland har jag hittills inte hittat något som faller mig i smaken, men igår var det alltså dags!

Mitt ute i obygden, otillgängligt som tusan på en golfbana (ja med bil var det ju inget problem) hittade jag GOURMET GRÖN. Här fick jag en rotfruktssoppa och en full tallrik roliga bufférätter. Här fanns kikärtssallad, sallad på vitkål och morot, wokgrönsaker, oliver, olika ostar, potatissallad, köttfärslimpa, mortadella, ugnsrostade paprikor, morötter med sesamfrö, grillade tomater, you name it.

Synd att magsäcken var för liten. Hade kunnat gå många varv till om smaklökarna fått bestämma! Vad äter ni helst till lunch?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.