Aktuellt

I feel it coming!

Har hållit mig kärnfrisk sedan maj förra året. Har stått emot magsjukor och förkylningar. Men ingen lycka varar förevigt och nu verkar det vara min tur. Känner det i halsen. Inte så att det gör ont eller så, det bara är något där. En känsla som inte brukar finnas. Och jag VILL INTE! Vill inte bli sjuk.

Hade tänkt springa långpass i morgon ju. Klockan tidigt. Och vid den tiden på dygnet har man ju inte hunnit känna efter hur det känns ännu, om något brutit ut eller om det bara var nått tillfälligt. Och då är det svårt att bestämma om man ska eller inte. Bäst är såklart att vänta och se. Men då försvinner ju möjligheten till långpass. För resten av dagen är fullbokad. Morgonen är ju den tid jag har. Hur störigt som helst!

Men nu är det lördag och då ska man inte sörja. Hoppas ni får en trevlig kväll. Med eller utan mello.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.