Aktuellt

Hemma!

Det är tur man inte bor i Stockholm. Jag hade blivit ruinerad… Hela dagen idag har jag och stora tjejen (som har blivit så stor att hon gillar att shoppa!) sprungit som skållade råttor mellan affärerna. Eftersom vi hade något begränsat med tid fick jag (efter att ha kollat in barnklädesaffärerna) fokusera på träningsklädesaffärerna. För träningskläder är så kul. Och jag använder ju nästan mer sånt än vanliga kläder så den garderoben måste ju få sin beskärda del. Det jobbiga var att jag hittade så mycket fint att jag fick beslutsproblem. Jag hatar att välja och önskar att jag var miljonär så jag slapp… Det blev i alla fall en shockabsorber sport-bh, ett par stora härliga byxor och en långärmad topp med snören. Tema dans och afro alltså.

Innan vi slösade bort alla pengar tillbringade vi gårdagen i globen. Det var ju det som var själva syftet med resan. Som vanligt en härlig stämning och vi hade verkligen jättekul. Det roligaste var nästan att kolla in kameramännen som sprang omkring som små galningar på scenen men som aldrig syns i tv. Jag vet inte hur många varv han sprang (i 180!) runt Sanna Nielsen och det är ett helt under att han inte blev yr och ramlade av scenen. Eftersom jag inte vet vem jag hejade på vet jag heller inte om rätt låt vann, men den var i varje fall helt ok!

Nu ska jag läsa 25 nya blogginlägg, jäklar vad ni är produktiva!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.