Aktuellt

Helg!

Började helgen med att springa 15 km hem från jobbet. Hade lite flyt med vädret då det efter 8 timmars konstant regnande bestämde sig för att sluta ca 10 minuter innan avfärd. Tack för det alla vädergudar.

Löpningen gick trögt till en början. Hade problem med magen som torktumlade omkring och gjorde småont. En sån sak kan liksom förstöra hela löpupplevelsen. Jag skyller på det sura äpplet som jag satt i mig precis innan jag stack.
När magen hade lugnat sig fick jag tillfälle att gå jag igenom min kommande kostföreläsning i huvudet. Tidsoptimering kallas sånt. Fast folk som sett mig måste tro jag är schizo för jag tror jag småpratade för mig själv. I alla fall var det ett bra sätt att fördriva tiden, helt plötsligt var jag hemma utan att jag riktigt tänkt på att jag sprang.

Väl hemma blev det god middag, god efterrätt, och sen soffan! Det är härligt med fredag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.