Aktuellt

Hektisk lördag


Äntligen helg. Lördagen börjar som den brukar med förbränningsspinning. Har fortfarande rethosta men känner mig i övrigt ok, så nu har jag friskförklarat mig själv.

Till denna förbränningsspinning har jag fixat mig lite mer en vanligt, velat bland alla träningskläder och gått fram å tillbaka till spegeln en miljontals gånger… För idag är det dags. Idag kommer fotografen. Och allt fix är förmodligen till ingen som helst nytta eftersom hon kommer plåta under och EFTER spinningen. Hur snygg är man då egentligen…haha.

Efter spinningfotograferingen ska ordinarie afroinstruktör lära mig ALLT HON KAN om afro… Så att jag blir en fullfjädrad afrikano till på tisdag då jag ska köra mitt livs första afropass. Shake your booty liksom :)

Sen blir det matlagning för hela slanten inför kvällens mellokvällofest. Och snälla rösta nu bara på bra låtar, för jag vill ha det kul i Globen nästa vecka…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.