Aktuellt

Glad påsk!


Snart helg igen. Och långhelg dessutom. Ska bli riktigt skönt att få lite extra tid. Förutom att umgås med familjen och städa huset (det är verkligen krisläge nu…) ska jag försöka hinna med några längre träningspass.

På planeringen inför helgen står b la en långrunda löpning på minst 20 km idag, och en cykeltur på 6 mil (raka spåret hem till svärföräldrarna på påskmiddag!). Nu verkar det iofs som vädrets makter vill annorlunda. SMHI utlovar snöstormar hela helgen, så vi får väl se hur det blir med den saken.

Om cykelrundan blir av blir det premiär för i år. Jag är så himla cykelsugen, det liksom spritter i cykelbenen. Finns inget härligare en en riktigt lång runda i vårväder. I snöstorm är det inte fullt lika härligt men nåväl, det får gå.

I övrigt får man passa på att äta mycket ägg och sill – gör susen för kroppen! Lite mörk choklad ska väl förhoppningsvis också slinka ner (eller mycket…).

Vad hittar ni på i påsk?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.