Aktuellt

Flyt

Jag känner att jag mentalt glider längre och längre bort från ekonomi (som jag jobbar med) och mer och mer in på kost och hälsa. Jag har som bekant fått möjlighet att köra ett par kostföreläsningar på gymmet med start nästa vecka. Fick idag veta att det är näst intill fullbokat, bara en plats kvar. Och jag har redan fått önskemål om en ny omgång, från ett par stycken som inte hade möjlighet att gå nu.

Dessutom börjar det regna in förfrågningar om kostrådgivningar . Det glädjer mig verkligen att folk börjar få upp intresse för detta, och till och med kan tänka sig att avsätta några kronor för att lära sig mer. Annars är ju folk oftast mer villiga att betala för vibrerande bälten och annat skrot från tv-shop, sånt som gör att man kommer i form (ehhh….ja det heter så ja) utan att man behöver anstränga sig!

Så sakta men säkert förflyttar sig tyngdpunkten mot det jag gillar allra mest, och jag hoppas att jag en vacker dag står med hela tyngden på det benet. Den som lever får se.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.