Aktuellt

Det är mycket nu…


Pust, vet inte hur jag ska hinna med. Ny kostföreläsning på tisdag som behöver förberedas. Två kostrådgivningar till samma datum. Det värsta är att jag älskar det här och vill inte göra något hafs-verk. Och när jag förbereder mig fastnar jag alltid i någon bok, lär mig något nytt och kan inte sluta läsa… och vips har det gått några timmar till. Jobbigt det där. Mycket lättare när man läser tråkiga saker, då kan man liksom släppa det lite lättare.

På träningsfronten blir det spinning idag. Som alltid bästa sättet att starta en lördag. I morgon pump och lite kort intervallpass löpning. Måste få upp lite tempo i benen. Sen måste jag få in ett långpass löpning på måndag, för det är under långpassen jag övar på mina föreläsningar. Man tänker så himla bra när man springer. ´

Vad gör ni i helgen?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.