Aktuellt

Anmäld

Igår kom inbjudan till Lidingöloppet. Var helt säker på att jag hade anmält mig redan, men det hade jag visst fått om bakfoten. Tur att jag dubbelkollade, hade ju varit snopet att stå utan startplats i loppet som kommit att bli en av mina årliga traditioner!

Nu är jag i alla fall anmäld och klar. Känns bra. Lidingöhelgen är årets barnfria helg. Då förshoppar vi på fredan, springer på lördan och tokshoppar på söndagen för allt vad fötterna håller (ja maken brukar ju få dopa sig med alvedon för att ens ta sig ur sängen…) . Längtar redan. Men först har vi ju lite andra hinder på vägen, lite halvmaror och maror som man ska ta sig igenom. Ja snart drar det igång. Det är härligt med vår!!!

Har ni några lopp inplanerade i år ?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.