Aktuellt

Afroinstruktör gone crazy

Shit, vilken pärs dagens afro utvecklade sig till. Afrodansen jag går på brukar vara småjobbig, alltså skönt jobbig, men aldrig galet jobbig. Tänkte det skulle vara en fin återhämtningsträning efter gårdagens ranta-runt-i-skogen à 20 km.

Jojo. Jag vet inte vad afroläraren fått i sitt mellanmål men hon var skvatt galen. Passet avslutades med dueller. Vi delades in i två lag. En från ena laget fick utmana en från andra laget i HOPP. Sen skulle man stå och hoppa upp och ner till en gav sig. Och det fanns inte i min världsbild att jag skulle ge mig. Jag vet inte hur länge vi stod och hoppade. Mjölksyran började nå öronhöjd innan första tjejen la sig. Andra tjejen var tuffare. Efter ett LÅÅÅÅNGT tag kom vi överens att stoppa samtidigt. Kändes som en halv förlust och en liten tilltuffsning av min image. Men det var nog bäst för mina sargade ben.

I morgon väntar mitt eget afropass som jag själv ska leda. Undrar om jag ska ta med den övningen…..

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.