Aktuellt

2 månader kvar!

Idag är det den 31/3. Om exakt två månader är det dags för årets stora utmaning – Stockholm marathon. Har aldrig sprungit så långt och kommer heller inte hinna göra det innan det är dags. Så det får bära eller brista. Har som längst sprungit 30 km Lidingölopp och jag försöker övertala mig själv att man kan ta de sista 12 kilometrarna på vilja, pannben och envishet. För sånt har jag gott om! Ialla fall när det gäller uthållighetsträning.

Har inga högt uppställda mål för mitt första marathon, mest att jag vill hålla mig springande hela vägen och såklart ta mig i mål. Den tid jag tänkt mig är 4:30. I alla fall officiellt. I smyg siktar jag på 4 blankt men det är hemligt och det berättar jag inte för någon…. (bara basunerar ut det på internet!)

När 2-månader-kvar-paniken infann sig i morse hade jag inte mycket val annat än att snöra på mig skorna. Det blev 95 minuter löpning innan jobb. Kändes lite extra tidigt nu med klockomställningen och allt. Men det var underbart väder och en tipptopp start på dagen. Tänk om man alltid kunde starta dagen precis så!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.