Aktuellt

Vilo-onsdag


Idag är det vilo-onsdag. Och det är inte vilken vilo-onsdag som helst utan dessutom dags för massage! Jag försöker gå var femte vecka, men den här gången har det dröjt lite extra och jag känner att det ska bli riktigt skönt och välbehövligt.

Det jobbigaste med massage är att jag hela tiden somnar. Och precis när jag somnar så hoppar jag till, typ en meter rakt upp. Och trots att jag försöker låtsas som det regnar blir det helt uppenbart att jag somnar… Jobbigt! Men förutom det är det otroligt skönt att bli ompysslad lite. Min stela rygg kan gott behöva det.

Kvällen ska jag tillägna soffan. Och mina två nya tidningar: Fitness och Laga lätt, som kom nu i veckan. Härligt med ny inspiration, både när det gäller kost och träning. Var hittar ni er inspiration?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.