Aktuellt

Tänk om man hade mera tid…

Jag älskar att instruera, det är det bästa som finns. Just nu leder jag aerobic, power (vår motsvarighet till body pump) och spinning. Men det finns miljoner andra saker jag också hade velat instruera i, om bara tiden fanns.

De pass jag skulle vilja köra om jag vann 40 extratimmar i veckan är:

Cirkelträning
Bootcamp
Mamma Bootcamp
Gravid-träning
Barnaerobic
Core
Afro

Och om jag vann lite pengar också skulle jag vilja utbilda mig lite till. Jag skulle vilja gå Paulùns fördjupningskurs för kostrådgivare, retorikkurs för kostrådgivare och Monika Björns kurs i pulsbaserad träning. Och en PT-utbildning när jag ändå är i farten…
Kost, träning och hälsa är verkligen det roligaste som finns! Undrar varför jag blev ekonom….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.