Aktuellt

Snart är det helg


Fredag igen. Det är skönt att fredagarna trots allt kommer rätt ofta, för det är ju faktiskt veckans bästa dag! Då har man hela härliga helgen framför sig. Och det är ju inte vilken helg som helst för på lördag börjar melodifestivalen…. jag jag vet att det är mesigt, men jag älskar det! Så då blir det till att ladda upp i soffan.

Men nu går jag händelserna i förväg, det är ju trots allt bara fredag. Och denna fredag bjöd på en kort löptur nu direkt på morgonen. Bara 6 små kilometer för att mina ben inte ska tappa löpstinget helt under denna 10 dagars period där jag tvingas prioritera bort löpningen. Friskt och härligt var det i lätt duggregn.

Ikväll går jag på veckans andra spinningpass, som är en kort och intensiv 45-minutershistoria. Klockan 17.30!!!! Mitt i fredagsmiddagen! Ingen tid jag hade valt om jag fick välja frivilligt, men passet är alltid fullbokat så det är väl en tid som passar andra antar jag. Ska bli kul hur som helst för det var länge sedan jag körde ett VANLIGT spinning. Blir mest förbränning eller intervall, alltså ytterligheter i form av intensitet. Nu blir det lite mittemellan. Kör så det ryker, sen är det helg. Hittar ni på något roligt i helgen?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.