Aktuellt

Rivstart


Idag rivstartade jag min söndag med 1 timme och 42 minuter löpning innan övriga familjen slagit upp ögonen. 07:00 lämnade jag huset, tankad med en tallrik yoghurt och skivad banan.

Det är sånna uppoffringar man får göra för att inte nalla för mycket på familjetiden. Men jag ska inte kalla det uppoffring för det är faktiskt rätt skönt när man väl kommit iväg och fått upp värmen. Dagens runda bjöd på såväl rådjur, kor, flugor och hästar, värsta naturrundan.

Dessutom blev jag omcyklad av samma cyklist 4 gånger. Tillslut började han prata med mig och undra var jag sprang, hur långt, hur fort etc etc. Och jag som HATAR att prata när jag springer. Aerobic, spinning inga problem, där har jag övat upp någon teknik som gör att det GÅR att prata utan att flåsa… men löpning… det bara går inte, det förtar liksom hela den där sköna känslan med att springa. Men han var trevlig, så det var inte han det var fel på. Dessutom piskade han upp farten på mig genom att hela tiden berätta hur fort jag sprang (han hade cykeldator).

Väl hemma blev det gainer, frukost, en snabb dusch och sen direkt iväg till gymmet för en timmes pump. Lite mör i benen var jag men som alltid på pass nr 2 brukar jag vara lite extra taggad så jag tror ingen märkte nått :)

Nu väntar god lunch och en välbehövlig vila på sofflocket resten av dagen. Vad hittar ni på?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.