Aktuellt

Ny kokbok!


Jag kan inte få nog av kokböcker. De är så roliga att bläddra i, och hitta nya recept. Dessutom underlättar det MASSOR när man ska planera sin matvecka. Det här är mitt senaste inköp. Köpte den egentligen till maken på alla hjärtans dag (med motiveringen att maten var bra för hans HJÄRTA…) men den var nog lika mycket till mig *fniss*.

För att jag överhuvudtaget ska tycka att det är en intressant kokbok krävs det att recepten är nyttiga och att det finns MÅNGA fina fräscha färglada bilder, som får det att vattnas i munnen. Bilder finns det gott om och fräscht känns det. Nu har jag matplanerat nästa veckas mat helt utifrån denna så det vill till att det är gott också. Jag återkommer i frågan…

Är ni intresserade av boken kan ni vinna den här!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.