Aktuellt

Musik, shopping och mellokvällo


Premiärkörde nya musiken till förbränningsspinningen i morse. När jag byter musik är det nästan alltid någon låt som inte riktigt funkar, någon låt som borde legat tidigare eller senare, någon som känns för kort eller för lång. Detta trots att jag alltid testspinnar själv innan. Det blir aldrig riktigt samma sak i verkligheten sen. Men jag kom lätt undan idag. Bara en låt som sket sig, och en låt som jag vill förlänga litegrann med hjälp av min kompis Mixmeister. Så nästa veckas arbetsinsats blir lite lättare och det är skönt efter den här veckans musiktragglande.

Efter spinningen blev det en shoppingturné och jag införskaffade mig ett par jeans och en tunika. Jeansen satt perfekt så jag kunde bara inte motstå.

Nu ska jag svida om, ta fram schlagerhumöret och sen blir det iväg på MELLOKVÄLLO.

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.