Aktuellt

Lugnet före stormen!

Idag vilar jag. Sen smäller det. Här är schemat för de klasser jag ska instruera kommande dagar (plus afron):

Torsdag: spinning intervall
Fredag: spinning
Lördag: förbränningsspinning
Söndag: pump
Måndag: afro
Tisdag: pump
Onsdag: förbränningsspinning
Torsdag: spinning intervall
Fredag: spinning
Söndag: VILA!!!!!!!

Som ni ser, alldeles för många dagar i rad. Dessutom hade jag ju velat springa lite också för att inte tappa mark inför maran… Jag är i högsta grad medveten om att den här träningsmängden inte är någon höjdare, men vad gör man när det är instruktörskris? Spinning är trots allt en relativt skonsam träningsform så jag hoppas gå välbehållen ur det här. För att göra det bästa av situationen ska jag äta bra (som vanligt) och SOVA mycket (det blir värre…).

Utmaningen (förutom träningsmängden) är att hålla energin på passen. De deltagare jag kör för på dag 10 ska inte drabbas av att jag inte vilat. Jag ska ha samma energi, glöd, inspiration och pepp även för dem. Det är utmaningen!

I normalfallet har jag 1-2 vilodagar i veckan. Hur ofta vilar ni?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.