Aktuellt

Logistik


Förstår ni hur mycket logistik det krävs för att få ihop min måndag? Jag ska alltså springa till jobbet. Där möter maken upp med bilen och mina fulltankade väskor som jag behöver för att överleva en hel jobbdag plus afrodans direkt på det. Här är min packlista:

Väska 1:
Handduk, duschkräm
Kläder att jobba i
Skor
Ytterjacka, vantar, mössa
Gainomax
Müsli
Fil
Frukt
Frukostmacka
Lunchlåda
Kesella, banan och bär – röra
Pitabröd med kyckling, avokado, grönsaker
Plånbok

Väska 2:
Kläder att dansa afro i
Överdragskläder
Vattenflaska
Bilnycklar

Jag är väldigt glad om jag får på mig rätt kläder vid rätt tillfälle (undrar vilket som är värst, jobba i träningskläder eller dansa i jeans…). Dessutom lär jag väl få 30 sura kollegor som undrar varför jag tar upp precis HELA kylen!

Det kommer i alla fall att bli en rolig dag. Ser jättemycket fram mot afron och det ska bli riktigt kul att skaka rumpa. Vila får jag göra när jag kommer hem vid åttatiden! Eller nä, då har jag en kostdagbok som ska registreras… tjohooooo!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.