Aktuellt

Ledig!

Jag kör alltid pass på lördagar. Vareviga lördag sedan urminnes tider startar jag dagen på spinningcykeln och jag älskar det. Älskar sättet att vakna till liv efter en lång natt, att kicka igång helgen och få ny energi!

Idag är jag ledig, mitt pass fick utgå för ett maratonspinning, och här sitter jag och vet inte var jag ska bli av… Dessutom hade jag vilodag igår och benen spritter. Så det blir till att snöra på sig löparskorna och ge mig ut i den skånska blåsten, och låta vinden väcka mig. Får jag inte träna kommer jag liksom inte ur den här lördagsdvalan.

Så ha en bra lördag på er, så sticker jag ut och vaknar en stund. Gillar ni morgonträning?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.