Aktuellt

You snooze you loose

För att överhuvud taget få in veckans långpass bland allt instruerande, jobb och sjuka barn hade jag planerat in det till kl 07.00 i morse. Då skulle jag hinna hem och ha 1,5 timmes frukost och duschpaus innan spinningen klockan 10.15. Familjen skulle dessutom inte bli lidande eftersom hela löprundan skulle avklaras medan dom sov.

Perfekt tänkt med andra ord. Men det funkade inte i praktiken. När klockan ringde ösregnade det och blåste stormvindar. Dessutom var det beckmörkt. Så jag tänkte att om jag snoozade en halvtimme skulle det hinna bli lite halvljust i alla fall, så jag slapp snubbla och bryta benen. Dessutom kanske regnet skulle hinna avta. Jag skulle ändå ha en timmes marginal till spinningen.

Bra tänkt igen. Men det funkade inte heller. För mannen som jag bad skruva fram klockan, vred på alla möjliga och omöjliga knappar utom de rätta, med följd att klockan aldrig ringde. Därmed missade jag dagens långpass. Men i morgon…. då jäklar. 07.00 ringer klockan. Och då har jag 1,5 timmes marginal till pumpen.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.