Aktuellt

Velpelle!

Jag står i intressekonflikt med mig själv. Jag vill nämligen gå och lära mig dansa afro. Alltså inte på något gym utan mer på riktigt. Av en som verkligen kan afro och inte bara har gått en 1-dagskurs. Har hittat kursen, med live-trummor och allt dessutom. Verkar hur häftigt som helst. Min granne har anmält sig och det är ju alltid kul att gå två. Så vad är haken???

Tiden. Hur ska man få tiden att räcka till? Jag har ju dels mina pass, dels min löpträning som jag vill hinna med. Förutom familjen och jobbet då. Jag är mer än lovligt uppbokad på gymmet i hela februari och jag vet uppriktigt inte hur det skulle gå att pussla ihop. Jag är pusselmästare men det här övergår nog även min förmåga. Så jag får vela lite till. Och hoppas att det regnar ner 10 extratimmar i veckan, rätt i huvudet på mig!
Annars var det som vanligt på måndagarna lite trögt att vakna idag. Har en lång dag på jobbet framför mig, men å andra sidan är det vilodag så jag ska nog få lite tid till soffan ikväll! Skönt! Vad hittar ni på idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.