Aktuellt

Szalkai springer ifrån mig…

Hade tänkt följa Szalkais marathonprogram för att komma hyfsat förberedd till Stockholm marathon i maj. Första veckorna gick det skapligt, även om jag fick byta tisdag mot torsdag och ibland köra två längre pass i stället för tre kortare. Sista veckorna har han dock ökat volymen och med tanke på alla mina schemalagda pass på gymmet så känner jag att det rinner mig ur händerna.

Den här veckan ska jag enligt schemat springa 4 pass på 10, 8, 6 resp 16 km. Och det ska klämmas in mellan 4 tuffa pass på gymmet samt en Göteborgstripp i helgen som gör att fredag-söndag går bort…. Haha, vilket skämt. Jaja, jag får försöka göra det bästa av situationen pussla ihop det på mitt eget lilla vis. Är iofs inte över-orolig, har sprungit många lopp utan ”rätt” förberedelser och det brukar på något konstigt vis funka ändå. Men det hade ju känts bättre om man kom förberedd enligt konstens alla regler, det kan jag inte förneka. Jag får hoppas det funkar bättre med pusslandet framöver!

Hur många är ni som trängs med mig på startlinjen i maj?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.