Aktuellt

Soft fredag

Träningen blåste som bekant bort idag. Nappade först på Emliscious idé om motionscykeln, men sen tänkte jag om, och gjorde nog det förnuftigaste jag har gjort på länge: jag åt god middag (se ovan), spelade yatzy med dottern och tog det lugnt.

Och varför då då, kan man tänka? Jo för jag tänkte springa ett långlångpass i morgon och då filurade jag att det skulle vara kul att göra det med riktigt utvilade ben!

Det är trots allt bara 5 månader kvar till Sthlm marathon. Eftersom jag instruerar så mycket, har jag inte så mycket tid över för löpningen som jag skulle vilja. Och då är det viktigt att varje träningspass har någon mening. Jag kan inte bara träna för att träna de övriga dagarna, då måste jag utnyttja de få tillfällena till att fokusera på löpning och kvalitetsträning. Och kan jag då inte springa så tror jag det är bättre att jag vilar så att kroppen får återhämta sig och kunna prestera bättre och orka mer vid de tillfällen som ges. Så här förnuftig har jag nog aldrig varit!

Så i morgon innan världen vaknar sätter jag på mig skorna och springer ut i ett kallkallt skåne! Friskt! Ha en jättehärlig helg allihopa!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.