Aktuellt

Skalman

Det är inte helt utan anledning som jag kallar mig SKALMAN på vissa forum. Jag tror nämligen att jag ÄR Skalman. Inte så att jag är ovanligt grön eller har ett hårt skal på ryggen, men jag har en mat och sovklocka! Och mat och sovklockan styr mitt liv, ringer den så får allt annat vänta.

Just sovdelen av klockan har jag lärt mig att behärska lite. Jag kan hålla mig vaken trots att den ringt. Däremot får jag inte så mycket vettigt gjort efter klockan 22. Slösurfa funkar men städa eller diska… nä det funkar inte! Då skriker hela kroppen SOV!

Matklockan rår jag inte över. När den ringer är det mat, pronto och direkt. Äter jag inte förvandlas jag från en hyfsat trevlig skalman till ett tjurigt monster. Och det hjälper inte att jag (som härom veckan) står i ett provrum på MQ i färd att shoppa loss ordentligt… har matklockan ringt fixar jag inte ens det!

Därför mina vänner, har jag alltid med mig mat. Vad jag än ska göra måste jag ha en plan ifall matklockan skulle ringa. En påse nötter eller frukt är lika självklart innehåll i min väska som plånbok och mobiltelefon. Och det är ju tur, så man inte tjurar ur och kommer hem tomhänt från sin shoppingrunda. Hemska tanke…

Nu är det i alla fall äntligen fredag. Jag hoppas ni alla får en skön helg. Själv åker jag till Göteborg i morgon, på tjejmiddag. Ska bli jättekul! Vad hittar ni på?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.