Aktuellt

Shit pommes frites vilket pass!

Körde intervallspinning ikväll efter ett juluppehåll på 4 veckor! Var laddad ända sen jag slog upp ögonen i morse och när jag väl satt igång musiken var det som om benen bara körde igång av sig själv. Jag fick upp en puls lång över vad jag brukar, svetten sprutade och det kändes hur härligt som helst. Jag kunde öka motståndet lite till och pressa mig lite hårdare för varje peak. Jag fick med mig deltagarna som grimaserade rätt bra på sina cyklar. Och efteråt hittade man dem sittandes lite överallt, i soffor och på golvet ute i gymmet, för återhämtning. Vilken genomkörare, tänk om alla pass kändes så! Enda smolket i glädjebägaren var att jag glömde handduk. Att spinna utan handduk är som minst sagt BLÖTT!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.