Aktuellt

Så var glada julen slut slut slut

Jobbedag idag igen. Förstår inte HUR fort julen försvann och exakt var den blev av… Riktigt segt var det i alla fall att kliva upp och springa rätt in i vardagen igen. Men det finns fördelar med vardag också, som att det blir lite mer rutiner och därmed bätte ordning på torpet.

Idag startade jag dagen med min älsklingsgröt och grovt osötat bröd, precis som jag brukar. Julen har inte inneburit överdrivet gotteintag men lite väl mycket vitt bröd… och det kan ju vara gott ett tag, men nu längtade jag riktigt efter lite mer substans! Jag har dessutom lastat min matlåda med allehanda grönsaker eftersom dom också blivit lite lidande på sistone.

Årets första träningspass sker ikväll i form av step styrka. Åkte på ett vik, och det var nog ett år sen jag körde sist… Lite nervöst, men det ska nog lösa sig, sånt där sitter i ryggmärgen efter ett tag. Ska i alla fall bli skönt att röra på sig och svettas ut det gamla året :)
Jobbar ni också idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.