Aktuellt

Nytt år nya lunchlådor

Det säkraste tecknet på att det blivit nytt år hittar man i lunchlådorna på jobbet. För alla som tidigare åt pizza 4 dagar i veckan, äter nu antingen GI eller bara sallad. Jaja, vi får se hur länge det varar….

Själv äter jag dagen till ära torsk i saffran- och apelsinsås från senaste Laga lätt. Rester från igår. Det var riktigt gott faktiskt även om jag var skeptisk till apelsinen. Jag älskar apelsiner som frukt men har lite svårt för det i mat.

Dagens träning består av aerobic. Satte ihop en ny koreografi precis innan jul men nu när det är ny termin och nya ansikten får jag sänka nivån lite så det inte blir för snurrigt. Tyvärr har jag inte haft tid att byta musiken än och det retar mig. Jag är toktrött på den jag har nu. Känns som jag har kört den sen nittonhundrafrösihjäl. Tips på bra musik någon??
Ha en bra dag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.