Aktuellt

Neggo-inlägg

Idag kommer ett neggo-inlägg. Kul att vara lite grinig ibland. Här är i alla fall saker som jag förundras över:

Folk som gör 1000 situps varje kväll för att få magrutor. Hallå, magmusklerna är också muskler och behöver vila. Dessutom, om man koncentrerar sig och utför övningen riktigt riktigt rätt, så orkar man inte 1000… Och dessutom (en gång till) – magrutorna syns inte om man har underhudsfett ovanpå. Och underhudsfettet blir man knappast av med genom situps!

Folk som börjar sin femtifjärde cambridge-kur och fortfarande säger ”JO DET FUNKAR VERKLIGEN!” Men om det nu hade funkat, varför behöver dom köra den en gång till??? Är liksom inte det här återkommande dietandet det allra bästa beviset på att det inte funkar?

Folk som bara har pulsklocka för att räkna hur många kalorier de bränt. Synd på ett sånt utomordentligt hjälpmedel, att användas till en sån tråkig sak! Med pulsklocka kan man lära sig massor om sig själv, sin träning och sina resultat. Man kan få hjälp att träna i olika intensiteter utifrån vilket syfte och behov man har just då. Kaloriantalet som visas i klockan är i högsta grad en uppskattning och inget man bör hänga upp sin vardag på.

Folk som aldrig lastar på mer vikt på stången! Varför? Är det rädsla för att bli Hulken eller rädsla för att det ska svida lite? Hur som haver, utan ökning blir man aldrig starkare! Och muskler är snyggt! Även på tjejer!

Folk som köper träningskort för dyra pengar och inte utnyttjar det! Sånt är jag för snål för! Har man köpt kortet får man ju se till att masa sig dit!

Folk som spinnar i huvtröja i bomull, modell varm. Hur mysigt måste inte det bli?

Och här kommer lite som riktigt stör mig…

Produkter som låtsas att dom är nyttiga fast dom inte är det, t ex Special K (massor av socker!)

Insydda sport-bh:ar i träningstopparna. Jag vill ha en egen, som passar mig. Och då blir det bara dubbelt så mycket tyg om det ska finnas en insydd också.

Personal på sportaffärer som inte vet något om träning.

Att nya versionen av MIXMEISTER pitchar låtarna på eget bevåg. Helt plötsligt låter alla som Kalle Anka.

Vet inte varför jag kände att jag måste avreagera mig. Men nu är det gjort och det känns bra :)

Ha en bra torsdag allihopa. Snart är det helg!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.