Aktuellt

Min söndag…

Köttbullar är ungefär det mest husman jag kan tänka mig. Tillsammans med makaroner och ketchup. Eller med potatis, sås och lingonsylt. Och som max lite isbergsallad, tomat och gurka till.

Ja så har det alltid sett ut. Fram tills för ett par år sen när jag började bli lite mer nytänkande. Så idag plockade jag fram mina frysta hemmagjorda julaftonsköttbullar, och la dom på tallriken tillsammans med röd quinoa, rucola, bönor, oliver, majs, avokado och tomat. Och vips har man ökat innehåll av såväl protein som vitaminer och antioxidanter! Riktigt fräscht var det dessutom!

Någon träning har det tyvärr inte hunnits med ännu. Jag gillar ju egentligen att träna på morgonen när det är helg. Men nu sov vi hos svärföräldrarna i natt och då blev det inte tillfälle. Men dagen är inte slut än och jag har siktat in mig på en timme på trainern efter åtta. På trainern monterar jag fast racercykeln och hokus pokus så har jag en motionscykel. Sen är det bara att dra ner persiennerna, vrida på musiken på max (för att överrösta ljudet från cykeln) och köra. Det brukar bli svettigt värre (har inte samma ventilation som på gymmet här!) och kräva lite tjurskalle men det ska bli kul!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.