Aktuellt

Jordnötssmör


Läste om jordnötssmör på Pumas blogg och kom på att jag glömt att tipsa om mitt senaste inköp: jordnötssmör från Kung Markatta. Innehåller bara jordnötter och ingenting annat. Man har ju fått duktigt inpräntat sedan länge att jordnöttsmör är det onyttigaste som finns, men då tänker vi de här billiga varianterna fullproppade med härdade veg fetter och socker och skit. Kungmarkattas är BARA jordnötter. Kan även fås med salt om man vill.

Hur som haver, jag fick googla runt lite för att hitta något jag kunde göra av mitt nyinköpta smör. Här kommer mitt första experiment:

1 banan
1 msk jordnötssmör
2 tsk kakao
3 dl mjölk

Mixa drick och njut. Blir lite ljummet i mixern så det är en fördel att köra frysta bananaer.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.