Aktuellt

Inställd långlöpning


Hade planerat för långpass kl 07.30 i morse, lagt kläderna i en fin liten hög utanför sovrummet så att jag bara kunde hoppa rätt i.

Vaknade dock kl 01.17 av en bultande huvudvärk så jag bestämde mig för att inte ställa klockan utan istället sova ut. När jag vaknade på riktigt vid åtta bankade fortfarande huvudet så jag valde att ställa in. Man måste lyssna på kroppen och efter många dagar utan vila så ville min kropp helt enkelt sova ut. Nu efter frukost mår jag mycket bättre och det är möjligt att jag tar mig ut i em. Annars får det vänta till i morgon.

Det är bra att planera och det är helt nödvändigt för att jag överhuvudtaget ska kunna träna. Men man måste också vara flexibel och kunna rucka på planeringen och hitta nya lösningar om det går snett nånstans. Dessutom ska man aldrig aldrig få ågren över en missad träning utan istället blicka framåt och komma dubbelt laddad nästa gång. Det är mina söndags-visdomsord.

Ha en härlig söndag! Och ni skåningar out there – håll i hatten, fy fasen vad det blåser!!!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.