Aktuellt

I dag blir det springa av!

Äntligen ska jag få träna lite backe. Ett par kilometer från mitt jobb ligger St Hans backar from hell. Ja Lund är alltså helt platt men någon briljant person (förmodligen en backlöpare) fick för länge sedan en bra idé och byggde ett berg (jag i skånska mått) av sopor och täckte över med gräs. Så mitt i allt det platta finns finns ett område med backar och där tränar jag just backe.

Så efter jobbet idag går jag in i min telefonkiosk (nåja, toan på jobbet) och svidar om. Sen springer jag till backarna som uppvärmning. Därefter gasar jag runt två varv på den überjoggiga 2.5 km slingan. Efter första varvet brukar jag vara halvdöd och efter halva nästa varv fattar man inte överhuvudtaget hur man ska orka hela vägen. Men det gör man och när man ser parkbänken hägra när man har 20 meter kvar så är det DEN och endast DEN som drar en i mål.

Mmmm, det här ska bli kul. Längtar redan!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.