Aktuellt

Heliga frukost

Tillbaka från Göteborg efter en supertrevlig helg. Det var tre år sedan vi träffades sist och i min ålder händer det MYCKET på tre år upptäckte vi. Alla hade ynglat av sig och från att ha funnits tre barn fanns nu plötsligt 12! Men dom var ju inte med så vi hade en lugn och skönt kväll med mycket god mat, vin och prat.

Som alltid när man sover borta får man ju testa andras frukostvanor. Och då inser man hur insyltad man är i sitt eget frukost-tänk. All annan mat varierar man ju rätt mycket, men just frukosten tenderar ju att vara hyfsat likadan dag efter dag. I alla fall hos mig. Jag vill ha min gröt med bär och frön, min grova macka och frukt.

Idag kunde jag botanisera bland jordgubbsyoghurt, naturell lättyoghurt , start, müsli med mycket socker, rost-bröd, typ guldkorn-bröd, becel och lätt-mjukost.

Och jag som varken gillar sockrat eller lättmargarin/lättost! Så nu längtar jag redan efter morgondagens gröt! Ordning på torpet liksom.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.