Aktuellt

Det sämsta med att träna

Jag är inne i en skriva-lista-period nu känner jag. Och idag har turen kommit till träningens nackdelar. För även om jag älskar att träna och tycker fördelarna överväger med minst sjutusenfjorton procent, så finns det saker som inte ens jag uppskattar…. Se här:
  • Man måste tvätta jämt. Vet inte HUR ofta jag kör träningsklädesmaskiner! En löprunda med kläder enligt konstens alla lager-regler ger ju upphov till en hel maskin!
  • Man måste duscha jämt. Ibland kan jag vara så trött på att bli blöt så jag bara vill gråta. Och hur bra mår håret av att tvättas jämt?
  • Man måste alltid kånka omkring på tunga väskor med träningskläder, istället för någon chic liten handväska.
  • Man blir hungrig jämt och får en matkostnad därefter.
Nej nu kom jag inte på fler. Det var ju bara 4 saker. Det är nog inte så hemskt att träna ändå, nej det är ju bara alldeles…. alldeles… underbart.

Tre dagar kvar på veckan och på de tre dagarna ska jag lyckas pussla in ett långpass löpning, ett förbränningspinning (lördag) , ett pump (söndag) och en vilodag. Någon som är bra på pussel?

Annars blir det en lugn helg. Lilla tjejen är sjuk så det blir till att stanna hemma och mysa. Vad hittar ni på i helgen?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.