Aktuellt

Besegrad av vädergudarna

Jag hatar att ställa in träning pga omständigheter jag inte rår över. Det ska väldigt mycket till för att jag INTE ska träna när jag bestämt mig för det. Det krävs mer en en varm soffa för att locka mig bort från min träning.

Idag hade jag tänkt springa hem från jobbet. Med det är nollgradigt och blåser 13 m/s. Det betyder att det i praktiken är minus SJUTTON grader kallt enligt en fin omvandlingstabell jag hittade! Att det dessutom är sån motvind så att jag knappt kom NER för backen med cykeln igår gör inte saken bättre. Så jag står över. Retirerar. Erkänner mig besegrad av en ful vädergud med för mycket luft i lungorna. Vad ska jag nu hitta på?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.