Aktuellt

Antiklimax

Hade laddat hela dagen igår inför min nya styrkeklass och min alldeles sprillans nya musik. Det var verkligen på tiden att byta nämligen, eftersom den gamla var tokgammal och borde bytts för länge sedan.

Glad i hågen sätter jag igång skivan varvid första låten drar igång. Allt lugnt so far. Förutom att det är FEL låt som spelas. Jag hoppar fram ett spår, klockan på stereon tickar, MEN DET LÅTER INGENTING!!! Alla spår finns med tid och allt men inget ljud. Klantig som jag var hade jag inte provlyssnat hemma innan. Hur orutinerad får man bli?

Som tur var hade jag en gammal skiva med mig så jag slapp sjunga mig genom passet. Men det var ju inte skivan och de övningarna jag ville köra. Bara att bita ihop och lasta på lite extra. När man är arg tränar man bättre! (Har jag berättat vilken fart jag fick på tjejvasan efter att ha brutit en stav???)

Nu ska jag lyssna fjorton gånger på min nybrända skiva innan jag vågar ta den med mig! Att man inte kan lite på datorprogram! Fast det var ju knappast något nytt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.