Aktuellt

Ändrade planer

Tisdag idag och aerobic på schemat. Eftersom det var så få anmälda till passet (ja ni vet, aerobicen ÄR ju död…) hade jag mer eller mindre ställt in mig på att få vara ledig. Eller ledig… jag hade planerat in ett intervallpass löpning. Men nu i sista stund är det två tappra till som bokat in sig och då är vi tillräckligt många för att köra. Så det är bara att ställa om. Tänka chassé och grapevine istället för 1-2-3-järnet allt vad du kan och fortare fortare död och vila.

Men det blir nog bra ändå. Vi brukar ha himla trevligt på aerobicen, vi tappra själar som fortfarande tycker det är kul! Och faktum är, att den puls jag uppnår på ett aerobicspass når jag mycket sällan på spinning eller löpning. Såseså, alla som tycker aerobic är mesigt :)

Vad tränar ni idag?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.