Aktuellt

Aerobicen är död

Det är med sorg och smärta jag måste inse det… aerobicen är död. Stendöd. Det finns några tappra eldsjälar som ännu inte gett upp. Som älskar denna form av träning där man får aktivera knoppen så väl som kroppen. Som älskar aha-upplevelsen då ett steg helt plötsligt länkas i hop med nästa och bildar en kombination och ett flow, där man får skaka loss och leva sig in i musiken….

Men vi är för få. Folk har sedan länge lämnat aerobicsen för andra träningsformer. Och hur ska man lura tillbaka alla dessa? För helt plötsligt skulle alla spinna och pumpa. Sen skulle det yogas och tränas pilates. Och sen kom Afro och då skulle alla göra det. Och medicinbollar…. Ja ni vet, det går så mycket trend i träning och sedan många år är det helt enkelt inte inne med aerobic. Och det är aptråkigt när salen gapar halvtom. Jag vill ha mycket folk, mycket liv och mycket stämning!

Och just nu får jag inte det på aerobicklasserna. Kanske lika bra att ge upp. Undrar vilken trend jag ska haka på?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.