Aktuellt

Var är snön?

Första advent idag och julstjärnorna och adventsljusstaken uppsatta. Men det fattas något för att den riktiga julstämningen ska infinna sig, och det är snön! Efter 14 år i Skåne har jag fortfarande inte vant mig vid gröna (eller mer grå…) jular! Ska bättra på adventsstämningen med att baka lite lussebullar i alla fall. Det luktar ju så gott!

Var ute på en springrunda i förmiddags. Det blev 3 km asfalt följt av två varv à 1,25 km på en skogsslinga och sen 3 km asfalt hem. Totalt 8 km på lite blandat underlag. Är skönt att springa lite mjukt även om jag är en typisk asfaltlöpare. Passade på att rejsa lite på skogsslingorna och hade förra veckans tider som piska – hade bestämt mig för att hinna runt lite snabbare än sist.

Första varvet gick på 5.58 mot tidigare 6.14 och andra varvet på 5.44 jämfört med 6.30. Och med vetskapen att jag bättrat mig med totalt 62 sekunder skuttade jag hem de sista 3 km! Härligt med mätbara resultat!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.