Aktuellt

Träningsvila


Julafton i morgon och vi ägnade HEEEELA gårdagen åt att städa. Inte den vanliga raggarstädningen utan vi bar ut grejer i förrådet som har stått och skräpat i hörnor hur länge som helst. Dessutom gjorde vi en total makeover på stora tjejens rum som hon ska få i överaskning i morgon. Blev hur fint som helst!

Hur som helst. Har inte hunnit träna. Varken i fredags eller igår. Idag forsätter vi med att lägga in sill, göra skinka och baka julgodis. Och panikhandla lite saker till dukningen i morgon (och jag som inte ville ge mig ut i julhandelstresseländet!!!!) Alltså ingen träning idag. Och inte i morgon för våra gäster kommer EARLY.

4 dagars träningsvila. Vet inte när det hände sist. Och det bästa av allt: jag känner mig inte dålig. Jag känner inget dåligt samvete. Jag VET att jag kommer igång igen, både med träning och kost (när man har städat en hel dag var det jättegott med kanelbulle och chokladrutor…). Jag har haft min nyttiga livsstil så länge nu att jag vet att det är den som är ”normalt” för mig. Jag vet att det är den jag hittar tillbaka till när allt är som vanligt. Jag är inte orolig att jag ska falla in i dåliga matvanor och sluta träna bara för jag gör uppehåll. Det var jag förrut, men inte nu. Och det är så himla skönt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.