Aktuellt

Skulle inte…

… träna afro igår. Har tjockt på jobbet och insåg tidigt att jag inte skulle komma iväg på lunch-afron. Men så när jag kom hem efter jobbet ringde dom från gymmet där jag instruerar och sa att de för första gången på heeeela terminen hade en plats över på vår egen afro (eftersom jag är instruktör får jag inte ta plats före de stackars betalande så jag har inte kunnat träna afro på hemmaplan tidigare). Kunde inte motstå detta utan körde ner och skakade rumpa en timme innan mitt eget pump.

Till skillnad från Gerdahallen där man trängs 150 pers i en för liten sal och inte har många centimeter ledigt runt sig, fanns här utrymme att riktigt ta ut rörelserna. Och vilken skillnad i jobbighet det blev! Efter att ha struttat runt där som värsta afroqueen var jag minst sagt mör. Framförallt ryggen jobbar mycket och jag kan säga att ryggövningarna på pumpen efteråt var en låååång seg plåga! Nu hoppas jag inte att jag får träningsvärk för i em är det dags att pinna hem från jobbet igen (14 km). Har tittat på två väderprognoser, den ena visar 4 grader och regn. Den andra visar 7 grader och moln. Ole dole doff…. jag hoppas på den andra!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.