Aktuellt

Nyårsafton närmar sig

Nu är det bara 3 dagar kvar på det här året, och på måndag ska halva Sverige börja sina nya liv. Det ska sluta rökas, börja tränas och slutas med godsaker. Man brukar märka det på gymmet. Från att ha varit ganska luftigt i december får man i januari slåss om platserna på klasserna.

Jag gillar när det är fullt på gymmet, det blir mer ös på klasserna och stämningen är i en helt annan division än innan jul. Så långt är allt i sin ordning. Om det inte vore för vetskapen att inom 3 månader har hälften lagt av. Då har folk glömt sina löften och återgått till sin bekväma soffa. Det är samma sak varje år. Det slår aldrig fel. Så alla ni som börjar era nya liv. Börja försiktigt, öka långsamt, hitta en nivå som funkar och där ni kan hålla ut, inte bara en månad eller två, utan hela året. Och året därpå.

Så ta de här tre dagarna och sätt upp rimliga mål. Själv ska jag inte börja något nytt hälsoliv. Känner mig rätt hälsosam som jag är. Däremot finns det andra löften för mig. Att våga ta för mig och våga tro på att jag duger som jag är. Att inte tro att andra kan allt bättre jämt. Sånna saker ska jag bli bättre på. Misstänker att det inte är lika lätt som 2007 års löfte (att inte äta godis)men jag ska ge det en chans!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.